Παρουσίαση

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία "NICCONT" ιδρύθηκε το 1973 και δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής καλλυντικών προϊόντων κομμωτηρίου αλλά και ευρείας κυκλοφορίας.

 • 1973

  Ιδρυτής της υπήρξε ο Κ. Νικητός, ο οποίος έβαλε το λίθο για να δημιουργηθεί μια Ελληνική εταιρεία με στόχο την ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων κομμωτηρίου και όχι μόνο.

 • 1985

  Από το 1985 και μετά, η επιχείρηση περνά εξ' ολοκλήρου υπό τη διεύθυνση της Πετρούλας Τζανερά και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην οδό Αμυγδαλέας 12, στο Περιστέρι.

 • 2011

  Το 2011, την εταιρεία αναλαμβάνουν οι Στυλιανός και Κωνσταντίνος Τζανεράς, με σκοπό να συνεχίσουν το όραμα και τη φιλοδοξία για μια μακροπρόθεσμη πορεία.

 • 2022

  H εταιρεία Δάφνης αγκαλιάζει την "NICCONT" και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της. Η εταιρεία αναπτύσσεται και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της αγοράς, με ήθος και σεβασμό, προσπαθώντας να συνδυάσει την υψηλή ποιότητα με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

 • Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το επιστημονικό της προσωπικό και τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει, καθιστούν την "NICCONT" υπεύθυνη και συνεπή, σε οποιαδήποτε εργασία της ανατεθεί.

Τιμές Χονδρικής?

Για μεγάλες ποσότητες και τιμοκατάλογο χονδρικής
συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.